Redenen om te wecken

Wecken is energiebesparend
Slechts tijdens het inmaken zelf wordt energie verbruikt. Eenmaal ingemaakt, verbruikt uw inmaakglas geen energie meer. Dit gedurende vele jaren.

Wecken is ruimtebesparend
Door het overaanbod van diepvriesmaaltijden steekt de koelkast vol andere lekkere dingen. Wanneer je buurman aankomt met een goeie oogst tomaten, kan je deze weigeren ofwel een tweede diepvriezer aanschaffen of deze verse groenten inmaken.

Wecken is kostenbesparend
Je kan heel snel meegenieten van het overaanbod van seizoengroenten en fruit. Daarmee bespaar je een flinke €uro op je gezinsbudget. Of het biedt je ruimte voor andere lekkere en leuke dingen van het leven.

Lees meer

Wecken is tijdsbesparend
Mensen met een zware dagtaak kunnen sneller verse soep of groenten op tafel toveren. De ontdooiingtijd valt weg. Om van het smaakverschil nog te zwijgen.

Weck is milieubesparend
Door de herbruikbare inmaakglazen vermijdt u propvolle vuilbakken met verloren verpakking. U beschermt ook het milieu want inmaken heeft een gunstige invloed op uw electriciteitsverbruik. Inmaakbokalen zijn tevens handig te vervoeren.

Gelukkig is Wecken ook plezant.
Men kan creatief omspringen met recepten en persoonlijke smaken. Je weet tenminste wat je eet. Het oogt mooi en het smaakt gezonder.

Er zijn meer redenen om te wecken dan om niet te wecken.
Wie zin krijgt naar meer, schaft zich best een inmaakboek aan van Weck, dat verkrijgbaar is bij de vakhandel en bij bepaalde boekhandels.

Lees minder

Overzicht assortiment

Wecken wordt opnieuw trendy

Hoe oud inmaken ook mag zijn, in deze samenleving blijft deze manier van voedsel bewaren actueler dan ooit.

Beschikt u over veel tijd, dan hebt u vele redenen om voedsel in te maken. Hebt u géén tijd, dan hebt u nog meer redenen om in te maken. Zowel twee-verdieners als huismoeders of carrièremensen moeten hun tijd nauwkeurig en optimaal gebruiken om tussen de vele activiteiten smaakvol en gezond te blijven eten.

De bewering dat Weck oud-modisch is, is niet meer van deze tijd. Integendeel Wecken wordt opnieuw trendy. Inmaken is weer IN !